CURSUS MOLUKS MALEIS

De laatste jaren is er in Nederland een toenemende interesse in een taalcursus Moluks Maleis. De huidige cursussen worden veelal gegeven in plaatsen waar een Molukse wijk aanwezig is. Deze is vaak al maanden volgeboekt.

Om die reden heeft de stichting Moluks Erfgoed, in samenwerking met drs. Mike Siegers, zelf een cursus Moluks Maleis ontwikkeld.

De cursus is opgezet voor beginners en richt zich op een eenvoudig verstaanbaar maken en begrijpen van Moluks Maleis. Er is geen voorkennis nodig.

Inmiddels hebben al 12 groepen de cursus afgerond, in totaal 154 cursisten. Ook zijn er al cursisten geweest die de vervolgcursussen hebben gevolgd. Hier zijn veel positieve reacties op gekomen en blijkt er veel behoefte te zijn aan cursussen Moluks Maleis.

Om aan de grote vraag te kunnen voldoen hebben we inmiddels twee docenten die de cursussen geven (Mike Siegers en Anneke Ruff).

In januari 2024 beginnen we met de nieuwe reeks cursussen, op dinsdag de vervolg cursus 1 en vervolgcursus 3 en op woensdag de basiscursus (eventueel 2 groepen).

Bij het inschrijven kan de voorkeurtijd voor de basiscursus worden aangegeven maar de uiteindelijk indeling hangt af van het aantal aanmeldingen. Ook zal er net als voorgaande jaren een maximum aan het aantal cursisten per groep zijn (max 15 per groep).

De vervolgcursus 3 zal waarschijnlijk op dinsdag om 18:30 uur zijn en de vervolgcursus 1 om 20:00 uur.

De lessen starten op dinsdag 30 januari 2024 en op woensdag 31 januari 2024, het zijn 10 wekelijkse lessen.

De kosten zijn 225,00 euro incl. lesmateriaal.

Opgeven kan via onderstaand formulier.

Voor vragen kunt u mailen naar taalles@molukserfgoed.nl of bellen met 06-53667517 Roberto Traxel.

Stichting Moluks Erfgoed

Roberto Traxel